Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vintersolståndet - 21 december


Nära


Längst bort från solen
men nära kärlekens ljus
värmer jag min själ




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-12-21 18:04



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vackert
2019-01-16

  Lars Hedlin
Mycket fint
2019-01-07

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt fin haiku...
2019-01-05

  Bibbi VIP
Där är gott att vara:-)
2019-01-02

  Chawa VIP
Magiskt och bara så vackert! Inget mörker i världen kan någonsin mäta sig med kärlekens värmande ljus – själarnas boning. Din fina haiku får bo i mitt hjärta.
2018-12-23

  Marita Ohlquist VIP
Underbar Haiku om skillnaderna mellan utom och inom!
2018-12-22

  ULJO
Så fint
2018-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP