Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanser

huden så mjuk
skalet så hårt
sinnet så efterklokt
själen så oslagbar
du skimrar idag
imorn är du dimma
dagen därpå
finns glitter i dina ögon




Fri vers (Fri form) av Krimskramsan VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-21 21:52



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Sannerligen ett spektra av alla nyanser...är väl så vi är...starka och veka i samma mjukhårda emballage.
Vacker text!
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP