Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var och lyssnade på Dan Hylander igår med en entusiastisk publik i min ålder


Nostalgitripp

Intim stämning, kändes väldigt bra
att höra den kända rösten
Idag lyssnar jag på dammiga skivan!




Bunden vers (Haiku) av MonaLisa
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-08-02 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa