Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VätteTV sänder en färg per dygn. Bilden får ni föreställa er själva. Byggd av 24 ord för varje gammal nyans.... Trodde aldrig jag skulle bedåras så starkt av dessa skiftningar som tydligen går under begreppet petrol...


PETROLgrönblå [Lucka 23]

 

 

 

passar paketet såväl aftonklänning

 

som verkstadsoverall

 

arbetar prinsarna med grön bensin

 

framställer pigorna pretentiösa arkivskåpskartonger

 

borttrollar fullgubben jazz'n'roll-album

 

föredrog drottningen pistol på patrull

 

eftersändes månkupolkapitel

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-24 10:01



Bookmark and Share


    prima donna
Min älskligaste av färger! Blå eller grön, det är frågan
2018-12-27

  lodjuret/seglare VIP
Du bar väl i vak iförd nattmössan?
2018-12-24

  Nanna X
Fin färg, akvamarin ligger väl nära i skalan? God Jul vännen!
2018-12-24
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP