Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Déjà vú


har jag inte gjort det här förut tryckt
huvudet mot väggen lyssnat efter suckar
dragit händerna mot golvet drömt mig bort
och fångat bilderna innanför ögonlocken

och har jag inte varit här med mina fingrar
någongång innan ritat figurer på himmlen
utanför fönstret blinka lilla stjärna där precis
där känner jag igen mig i mitt obehag

har jag inte förlorat min kontroll tappat min
mask rivit tusentals murar fått fler illusioner att
implodera och klivit över kanten skrikit varning
för ras har jag inte redan passerat den gränsen

har jag inte skrivit det här tidigare om åren
som gavs bort om hur bovar och banditer stjäl
allting och om att kärlek liksom skaver litegrann
när jag prövar känslan det är inte för mig

och ärligt talat har jag inte stannat kvar här
för länge och fastnat i mitt liv har dygnet vänt
mig uppochner och är det staden som gör mig
när det är jag som borde göra staden




Fri vers av pyret
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-06-18 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret