Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig bekräftelse (och kanske någonting mer)



De pratar om
utgångna datum och missade tider
passerade dagar som vi aldrig
kom ihåg att markera
i almanackan flöt tiden ihop
till en massa och människorna står
på samma plats som alltid
med precis samma avstånd
till verkligheten

som alltid glömde vi framtiden
någonstans på vägen
och de började prata om
desorienterade känslor och alla
våra lyckade försök till att
förstöra nämndes allt för ofta
i ett sammanhang
jag inte förstod
och kanske var det meningen

att lögnerna skulle vara simpla
och sanningen var komplicerad och
att jag satt fast någonstans
mittemellan dig och mig fanns det där
avståndet som så många
innan oss har pratat om
det där som borde ge mig något mer
men jag förstod aldrig känslan
för mig var det ord bland tusentals
bättre alternativ för andra
var det en bekräftelse för mig




Fri vers av pyret
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-06-18 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret