Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt klart diktaturfasoner!


Man får INTE tycka annorlunda för då haglar angreppen

Blir så trött på den politiska korrektheten
tala om att gå i flock & hålla varandras händer
agendan är den blinkande ledarstjärnan
den som inte vill hålla hand & vägrar
gå i gemensam paradunderhållning
blir alltid behandlad illa & utfrusen
ur denna tillgjorda konstlade gemenskap
respekt till olikheter finns inte på kartan
men det snackas hela tiden om hur viktigt det är
allas lika värde & alla är lika inför lagen
& ständigt att man inte ska ställa folk mot folk
tomma flosker utan äkta sant innehåll!
vilket skådespel som pågår på estraden
folk klappar händer & ler sina falska leenden
vissa jublar enormt högt & visar sin uppmuntran
men så fort någon annan kommer in & synliggörs
som inte går agendans spår & visar annat budskap
då blir ilskan enorm & då skjuts det arga pilar
man får INTE visa sitt stöd till Mr. Åkesson
man får INTE heller tala gott om Mr. Trump
huka er ni som gör för angreppen haglar!
vilken dubbelmoral & vilka självgodhets apostlar
de älskar att kasta sten i glashus
deras hjärtan borde tvättas ren
öppna upp för olikheters färger
som de så ofta & gärna förespråkar
de är bra på att spela & ljuga!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-01 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP