Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nytt år

Båda sidor av samma stad
Det finns många som luktar som du
Båda sidor av samma vinyl
Det finns ingen som sjunger som du
Så som du sjunger
Och jag tänker lägga mig tidigt 2018
Jag menar egentligen när det blir 2019
Och Jag önskar dig ett Gott nytt år




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2018-12-30 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP