Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv




Liv reste sig upp
trotsigt
utan att fråga sig
om det var rätt gjort
det bara växte
och händerna öppnade sina kronblad
färger,ståndare, pistiller
blottades, svettades

och det nyutslagna livet
förkortades
till en väntande vas

livets andra fas




Fri vers av redeye
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-06-18 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye