Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktan

Bläddrande minnen
Spår av alla sinnen
I undermedvetna saker
Svar på alla orsaker

Fyller sakta igen alla hål
Nu med mer tydliga mål
Vart ute på djupa vatten
Nu ett blått ljus i natten

Kliver upp ur en grav
Måste ställa mer krav
Vill vältra mig i plågor
Ha svar på alla frågor

Törstande efter det stora
Ser allt man kan förlora
Alla uppradade fasader
Mellan alla skrivna rader

Bara att börja skaka
För allt kommer tillbaka
När allting blir som förut
Det tar aldrig riktigt slut








Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-03 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde