Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förödelsen efter deras handlingar talar

Nu har den långa julledigheten tagit slut
politikerna är åter på plats och ska fortsätta
sitt arbete med att försöka bilda en regering
det har gått flera månader sen valet och deras
lilla inbördesbeundran lek har pågått länge
det är helt uppenbart och man häpnar över
deras uppförande deras arroganta fula sätt
de är så diktatoriska tror alltid de har rätt!
en sak kan jag säga är så otroligt på dem mätt
orkar inte lyssna deras röster för det skär
i mina öron och mina ögon blir irriterade
vilka självgoda maktgalna fula små troll
de har ju fullständigt tappat kontroll!
förödelsen efter deras handlingar talar
hela landet är omkullvält och blöder
de bryr sig inte utan fortsätter göder
på med alla orättvisor på löpande band
det syns att de inte längre gillar sitt land
de banar väg för ondskans hemska uppsåt
deras hjärtan så kalla kommer aldrig säga förlåt
till alla människor som får smaka deras sådd
det räcker för länge sen, nu är gränsen nådd!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-04 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP