Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till alla människor som har det svårt.


Flickan som levde och dog

Flickan var smutsig, flickan var blek.

För solen lyckades aldrig ta hennes väg.

Hon blev aldrig varm, hon blev aldrig trött.

För hon hade ingen stans att vila.

Flickan dog en dag men det var inte med sorg utan med lättnad.

Och så kom flickan dit man kommer när man dör.

Hon vände sig om och visade ett stort leende för hela världen.







Fri vers av Mi
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-06-18 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mi
Mi