Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De särbehandlar folk allas lika värde struntar de i

Det har verkligen spårat ur i mitt hemland
man bara skakar på huvudet och undrar
hur det står ställt i skallen på styrande
det kan då inte vara mycket av sunda
intelligenta kloka visa hjärnceller där inte
att nu komma med en ny lag som ska ge
utvisade kriminella uppehållstillstånd
och bidrag istället, blows my mind!
de älskar slösa folkets skattepengar
de tvingar oss att betala för detta
de tvingar oss att betala för en massa
saker som händer och sker dagligen
alla skador efter brand och sten attacker
och mycket andra skador i samhället
som belastar skattebetalarna enormt
sen alla andra utgifter som särbehandlar
där allas lika värde absolut inte ingår
politiker ställer klart folk mot folk!
men hemlösa pensionärer skiter de i
och annat som håller på att fallera
på grund av alla ständiga besparingar
att samhället kracklerar bryr de sig
inte om för om de gjorde så skulle de
gjort något radikalt för att få det på fötter
dårskaperna bara fortsätter att agera
säger bara vilka IQ befriade nötter!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-05 13:11



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
"Allas lika värde" är globalisternas utstuderade våldtäkt på dem som byggt och bygger detta land.

"Rättighetslandet" utan skyldigheter. För vissa.

Den förda politiken polariserar och splittrar. Precis som planerat.
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP