Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Hjärtslag

 

 

Mina hjärtslag
     är du
dina hjärtslag
     är jag

alltid, alltid

vi två - en enhet

glada leenden
glittrande ögon
lite bus ibland
varma röster
mjuka, smekande händer
längtan och förväntan
ljuva närhet
andetag efter andetag
en levande verklighet

även hetsiga ord
när vi inte är överens
men viljan att
förstå och förlåta finns

tillsammans är vi starkare.

Mina hjärtslag
     är du
dina hjärtslag
     är jag

alltid, alltid...

 

...och för evigt.

 

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2019-01-05 14:31



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
kärlek...
2019-05-04

    Ken Cassel
Fint tycker jag, vännen min

Kramar Ken
2019-02-09

  Bibbi VIP
Gillar.
2019-02-06

  aol
Orden flödar som mjuka drömmar till hjärtats sång,
2019-01-14

  Stefan Albrektsson
Vacker och rytmisk "refräng" och väl vald bild för djup kärlek! Mycket snyggt med det hjärtbultande "alltid, alltid"!!
2019-01-10

  Lars Hedlin
Mycket bra i beröring!
2019-01-07

  Anya VIP
Så fint om en tvåsamhet som blommar. blir glad när jag läser. bilden till så vacker. Molnhjärtat så träffande.
2019-01-06

  Eva Helene VIP
Åh så fint skrivet!
Och en vacker och magisk bild med hjärtat som framträder där.
2019-01-06

  morgonstjärna VIP
Helt underbaft skrivet
Som kärlek ska vara mellan två
Perfekt bkld tilapplåder
2019-01-06

  Palett
Så vackert du beskriver kärleken till en älskad !
2019-01-06

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om kärleksfull tvåsamhet!
2019-01-06

  alvan
En vacker text om det vi alla vill finna. Den trygga kärleken. Fint skrivet!
2019-01-06

    Ken Cassel
Mitt hjärta har du redan ty likaså mina slag
För, för dig är jag ju så svag
Och alstret ifråga
Mycket bra

:-)

Allt gott till dig..
2019-01-06

    ej medlem längre
Underbar kärleksdikt! <3
2019-01-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Kärlekens förening i varandras hjärtslag! Underbar komposition!
2019-01-05

  Lena K Nilsson VIP
Fint!
2019-01-05

  ULJO
Härligt i kärlekens namn
2019-01-05

  Olof Lagerhorn VIP
Ordens flöde av närhet, ömhet och uppriktighet blir till en kärleksakt i sig.
2019-01-05

    ej medlem längre
Härligt, i kärlekens gemenskap!
2019-01-05

  M:tin
Mycket fint, så skall kärlek vara och fint foto!
2019-01-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat till kärlekens lov!
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP