Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam med lyckan

 

går ut i skogen efter att du åkt

 

måste vara ensam med min lycka

 

låta den sjunka in

 

låta oss sjunka in i mig




Fri vers av Helene Månsson
Läst 187 gånger
Publicerad 2006-06-18 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma