Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord av lust

 

leklust

 

kramlust

 

skrivlust

 

kysslust

 

 

nåå är du lekfull

 

kramfull

 

skrivfull

 

kyssfull

 

 

 

kom då 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-06-18 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma