Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan folk stoppa huvudet i sand? när hela landet står i brand? hur kan politikerna bara se på? de flesta borde genast avgå!


Otryggheten har invaderat allt idag

Det stora förfallet på det svenska samhället
bara fortsätter utan någon förbättring i sikte
landets kommuner står inför gigantiska problem
landets skolor har prolem med ökat våld och hot
alltför många känner större otrygghet att vistas där
otryggheten har invaderat allt idag och gör att
människor bara mår dåligare och dåligare
så mycket har blivit dyrare att folk inte har råd
det finns i stort sett inget positivt som händer
den negativa spiralen går ju bara ner ner ner..
och sen detta migrationsavtal som regeringen
har skrivit på över folkets huvuden, det är av ondo!
framtiden ser då inte ljus ut och det är en sak som
är säker och det känns så skrämmande och så otäckt
människors liv är i fara och många oskyldiga blir
trakasserade överfallna påhoppade attackerade!
en del får massor serverat på guldfat, många inget!
orättvisan går på högvarv och det är våra politiker
som tillåter det hända och deras syn på människan visar
hur de hatar allas lika värde och bespottar olika!
jag skulle kunna skriva ner oändligt mycket mer
om allt dåligt som håller på att hända, och sker!
politikerna har totalt tappat greppet
de har öppnat porten till helvetet
nu är det illa, riktigt illa, Gud hjälp oss!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-10 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP