Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart jag hör vad du säger

 

men hör inte ändå

hänger vid dina läppar

insuper varje ord

vill kyssa dig

våra munnar dras till varandra

våra näsor gnuggas

 

klart jag hör dig men vill tysta dig

med min mun

inandas din själ




Fri vers av Helene Månsson
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-06-19 08:48



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jomen visst...sån blir man...när man både lyssnar o hänförs...
2006-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma