Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndagsnoteringar

Jag funderade på att starta ett band som heter Gränsen, Gränslandet eller Gränsbandet men efter lite googling såg jag att de var upptagna
Jag dricker lite kaffe och lyssnar på Solar Plexus
Tiden går förbi
Och jag tänker för mig själv att jag mår ganska bra
Kan man skriva dikter då?




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-14 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP