Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoningens fågel


Som i ett undatagstillstånd
på en öde nattperong
stod du insvept i en capé av dimma

tills du ur törnrosadrömmen väckte dig själv
för att släppa Försoningens Fågel
fri ur ditt bröst

Skulden du ärvde
ligger nu begravd i en dunge
invid en väg dit du aldrig mera hittar.











Fri vers av _Mian_
Läst 301 gånger
Publicerad 2004-10-12 19:55



Bookmark and Share


  Myself
som du förmedlar.tyckte mycket om din dikt.Tack!
2004-10-12

  karenina VIP
skulden o släppa fågeln fri - underbart
2004-10-12
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_