Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där sommar är vinter.


jag såg ditt ansikte i solen
du blev annorlunda
som om hela världen stannade upp
bara för att skåda dig

du tittade på mig och log
kärlek är trams tänkte jag
några älskar varandra
några försöker älska varandra pga barnen
Några hatar varandra
världen är olik

Jag har alltid drömt om en hand
att hålla
om ett par läppar att kyssa
en kropp att utforska
en helt ny värld
jag har alltid drömt en dröm

tills nu

för nu tror jag att jag är kär

på riktigt

du kom en dag
ifrån en annan tid
där allt verkar vara så enkelt
där silver är damm
där guld är sand


mamma,
jag tror att jag är kär.




Fri vers av uNderLig_
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-06-19 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_