Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygga en båt

Varför kan inte du
Och jag tillsammans
Bygga en båt
Jag kan börja spika
Du kan börja snickra
Och om vi försöker
Kanske vi kan segla iväg
Någonstans
Du Och Jag




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-15 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP