Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur viktigt det är att komma sig för....


Brevet från tecknaren...Göran..

Vad som gäller nu....

Det kan aldrig - vi - jag eller du - ana oss till....

För ödet....orken och hälsan...

"Säger jag vill".....

Att komma sig för är som gammal sill...

Att äta död och begraven......

Som ekens löv.....ej leva de vill eller kan utan saven....

Att rimma om livet är värdelöst....

Att drömma och hoppas....är sönderklöst...

Oh dear.....i miss the old Days...

När allt var så lätt......in our Little ways.




Prosa av knallhatten
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-16 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knallhatten