Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lång natt. Någon ringer. jag vet vem. Vill inte-kan inte svara-


Natt utan slut.....

Det var mitt i natten...
En signal...
Två signaler...
Jag såg...det var du!
Jag kände. Äntligen men "nu" Mitt i natten?
Jag levde i minnet när vi höll om varandra...
Två signaler...dom ekar ännu i mitt huvud.
Jag undrar mot min egen vilja..."Om jag svarat"?
Nu........
Tystnad..........
Frågor.......
Ånger.......
Undran.......
Vrede.......
Det var mitt i natten....Du som alltid älskade ljus och ljud.......musik på högsta volym...."Det får aldrig vara tyst"......
Två signaler......som kanske ville säga.....
"Ring mig"
Jag undrar mot min egen vilja..."Om jag svarat"?




Fri vers (Fri form) av knallhatten
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-11 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knallhatten