Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnet av en älskad...underbart...mörkt-minnet av sommaren 2017


Ljusa Nätter

Ljusa nätter.....
Det var så länge sedan och ändå var det som i går, i dag!

Det hände mig!

Ensam på en ö i havet..Det var mycket kallt och mycket mörkt. Jag drömde att hon hade gått och lämnat mig där...ensam.

Halvt vaken...halvt drömmande...mina ögon var öppna men jag såg inte. Var som döv men hörde havet brusa långt där borta.

Hon hade gått...men hur kunde hon lämna vår ö?
Båten låg kvar. En svag dyning lekte med sjögräs och brun tång.

Hade hon gått på vattnet...hade hon simmat...låg hon på havets botten...frågor men inga svar.

Mina tankar flög på måsens vingar och jag visste.....

Ensam på en ö i havet .Det är mycket kallt och mycket mörkt. Jag drömmer, nej jag vet att hon just i detta nu lämnade mitt hus ....så är det... min älskade har lämnat mig ensam.

Det var inte....det är! Det hände mig.




Fri vers (Fri form) av knallhatten
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-14 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knallhatten