Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad efter en älskad


Försvunnen...

Försvunnen..
Så lätt att sätta ord
Och se dem likt plantor gro
Gröna små spiror ur förädlad jord
skrattar och viskar just dina ord
En dag skall du lyckas...en dag bär dom frukt
Om bara inte du skräms av den lukt
som kommer ur jorden som gödslas
av död - allt som föruttnar
har alls ingen glöd
Men hoppas jag gör och ser dem och hör dem
gröna små spiror som viskar ett namn
på den flicka sam älskad var....




Fri vers av knallhatten
Läst 30 gånger
Publicerad 2023-03-28 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knallhatten