Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsdagsslummer

Just vid den här tiden har jag varit vaken ända sen jag gick upp
Det vill säga sen klockan 04
Och då blir det gärna finskt rågbröd rostat två gånger
Också två gånger kaffe
Lite psykadelisk folkmusik i högtalaren




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-17 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP