Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så elak, så tog jag dig för given Vi kan inte varit gjorda för varann


Svek.

Varm hud och varmare andetag
Håll om mig hårt
Bara en kyss till.
Jag lurar dig med varje ord som inte sägs.

I natt igen.

Säg vad du tänker på
Du skälver till i min famn och blir så naken som det går.
Du är rädd för mig ibland och nu.
Rädd att jag ska lämna dig för:
Honom.

Han är lika rädd som du.

19 år och kär på premiär.
Han står nog för majoriteten av det svarta i din svartvita värld.
Han kan inte låta mig stanna hos dig
Men så lika ni är.
Han säjer han vet att det är mot alla regler som finns

Kan inte be mig sluta älska.
Det fungerar inte så.

En fråga i mörkret mellan våra flätade fingrar.
Ingenting Jag kan inte berätta om mina tankar.
Men jag skriver om saker som är bättre.
Jag älskar dig i kondensen på spegeln.

Blanka ögon blänker mot varandra.
Åå!
Jag kysser dina öron när jag borde hugga dem med svarta ord.
Säjer att jag älskar dig
Nekar dig din rätt att avsky mig.

Salta tårar rinner genom blod i öppna sår.
Mina läppar ber, vill viska om förlåt
Men hur ska jag kunna säga hur ledsen jag är.
När du litar på mig så.
eller blundar för det uppenbara
Du tror eller hoppas att det beror på dig, din svartsjuka.
Och inte nåt du inte vet.

Studentfest i Maj sköna Maj dansade med han det svarta i din värld
Och mina läppar står oskyldigt anklagade
För mina egna jävla misstag.

Kväll nr 2 blev jag aktris i en lågbudgetfilm
Regnsmatter i asfalten
En barfotaflicka i skenet från ljusen från festen
Salta tårar rinner längs svarta kinder.
Det är omöjligt.
Och jag hoppade på himmelsbussen i farten i svängen.
För att älska min ängel.
*

Du får mitt hjärta att sjunga rockabilly-beats och love is all around
Jag hade glömt hur det var att gråta då tårarna är slut
Får min kropp sväva fritt över marken

Men nu minns jag.

Utan dig suddas meningen med hela skiten bort.
Din famn är min hamn och min sköld emot resten

Utan din röst, din blick och ditt skratt...
Men när ska jag säga det?
Innan eller efter att jag erkänt min skuld

Han sa fina vackra saker och jag älskade varenda ord.
Han kysste mig.
Självisk och naiv

Du somnar
Heta andetag värmer min nacke.
Drömmer men ligger alldeles stilla
Försöker hitta någon att skylla på.
Men det finns ingen.

det är bara jag.




Fri vers av Hanna S
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-06-19 16:12



Bookmark and Share


    Chogge
Jag gillar dom här delarna mest:

Jag hade glömt hur det var att gråta då tårarna är slut
Får min kropp sväva fritt över marken

Men nu minns jag.

Du somnar
Heta andetag värmer min nacke.
Drömmer men ligger alldeles stilla
Försöker hitta någon att skylla på.
Men det finns ingen.

det är bara jag.

Vackert!
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Hanna S
Hanna S