Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagsstankar

Vaknar 4 och känner mig helt utvilad
Känns som om jag sovit 10 timmer men i verkligheten är det nog bara 5 timmar
Dricker kaffe
Diskar
Tänker på släkt och vänner
Borde kanske kontakta några som jag inte kontaktat på länge
Eller så skriver jag ett e-mail
Lördag
Äntligen Lördag
Funderar på att vila lite igen
Klockan är 07:07
Det är nog lite för tidigt att spela musik
Så viktiga saker som vilken skiva jag ska lyssna på funderar jag på
Dessa tankar går runt men inte alls på ett negativt sätt
Snarare ett nördigt sätt
Jag är ju trots allt en nörd
Minns svagt från när jag var liten på 80-talet när det var krig mellan synthare och hårdrockare
Det är ganska lätt att välja var man ska hamna där
Isåfall är jag gärna Synthare
Fast det fanns bra hårdrock speciellt på 70-talet som tillexempel Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin och Queen
JA Queen var väldigt hårdrock på första skivan
Freddie Mercury är min favoritsångare
Ibland hade de tendenser till att göra progressiv rock som tillexempel på Prophet Song
Den skrev jag en analys om en gång i tiden när jag läste musikvetenskap
Jaja, dessa tankar på en Lördag går runt
Och jag avslutar nu för jag behöver städa min lägenhet




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2019-01-19 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP