Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

levande begravd

mina förutsättningar
att kunna leva
i nuet

det enda nu
jag känner

är begravda
under högar
av viktiga
papper




Fri vers av Anders P VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-06-19 16:59



Bookmark and Share


  Howlit
Usch ja... vi vill det inte... och så ändå förlorar vi oss i det. Ibland vill man bara vräka allt åt sidan så man får utrymme att andas. Du snärtar in vår tids folksjukdom på ett bra och igenkännande sätt.
2006-06-26

    NoMi F
Bra ord på tyngd
av en hög papper
eller högar
2006-06-21

    Bodil Sandberg
Ja så är det säkert många som känner...fast inte lika många som kan sätta ord på det som du...
2006-06-20

  Håkan Eklund
gillar symboliken o tankebilden du målar upp.
att viktiga papper blir gravhögar liksom.
vill dock ha "begravda" i singular, då jag tycker det
skulle passa bättre in ,ed "nu" i föregående stycke.

fräckt att få in så mycket på så litet antal ord.
läser som lidande kontorslav, längtan till ledighet, tvunget
att gräva ner sig i papper, för att ha njutbar ledighet, och
därmed är en hel tankekedja född om jubb/livskvalité osv.

bra diktat
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP