Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spaghettivals

I en dröm
Som nästan är som den här drömmen
Dansade jag och min mammas mammas mammas mamma spaghettidansen
Valsen vi dansade
3/4
I en annan dröm
kokade jag för mycket spaghetti
Och så som jag älskade den melodin
Den går i både moll och dur




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-23 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP