Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid dammen


Ännu ingen vårfågelsång
bara änderna
som snattrar

Jag nöjer mig gärna med det
så länge
för jag vet
att snart
ska de sovande blommorna
vakna
och jag ska på nytt
få höra
en fågel som sjunger
på blommande kvist




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-01-26 14:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön förvissning om kommande dagar...så fint...
2019-02-09

  Bibbi VIP
Gott att veta det som är gott.
2019-02-04

  Lars Hedlin
Härligt! kram
2019-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlat om vårlängtan!
2019-01-28

  ULJO
Underbart med vårkänslor
2019-01-26

  Chawa VIP
Stämningsfullt i väntans tider. Acceptans och insikt talar här. Formen känns lugn och lättläst med naturliga pauser. Känner ro inför det kommande – stundande tider av glädje! Härliga plymer i fotot som liksom skymmer i väntan och visar i bild det texten förmedlar. Tack!
2019-01-26

  Guldstrimma
Vårkänslan vaknar när jag läser dina ord. Fin dikt.
2019-01-26

  SatansSon VIP
du heter nästan som en av mina fd älskarinnor. Hon hette ella helene.
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP