Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The muppet show in Sweden

Omvärlden begriper inte vad de
svenska mupparna håller på med
de kan ju inte sköta sina uppgifter
men de tror de är så bra, att de är nått att ha
kallas också för duktighetssyndromet
självgodheten lyser med sin gloria
självklart är deras fickor fulla med pengar
de älskar att stoppa in massor där
tvingar folk att betala änu mera skatt
dessa små muppar har verkligen fått fnatt
ingen ordning och reda, ingen kontroll
men vad kan man förvänta sig utav troll?
inte konstigt folk är arga, arga som bin
de klarar inte av se deras tillgjorda flin
falskhetens mantel bär de på sin kropp
dricker ofta och gärna ur lögnens kopp
the muppet show in Sweden has gone too far
utvecklingen är allt annat än underbar







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-05 23:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra skrivet!
2019-02-10

  Bibbi VIP
Håller ed till fullo.
2019-02-06

  Jan Widströmer VIP
Ungefär som i andra länder då .... Raseri och poesi skakar hand här, inte så vanligt kanske?...
2019-02-06

  Kungskobran VIP
Skala bort all verksamhet förutom
vård omsorg skola försvar rättsväsen och polis
så kan vi få det riktigt bra
2019-02-06

  M:tin
Jag tiger, men röstar ändå och väntar på karma, bra skrivet fina Mare.
2019-02-06

    ej medlem längre
Kan bara konstatera: Touché!
Fyndigt formulerat. Fantastiskt.
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP