Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag i solen..en dag för tankar


Minnenn från 2018

I skuggan av solen........
Minnen av ett år som slösats bort
av timmar och minuter..dyrbar tid som gått.

På allt detta måste tänkas.
Säkerhetsventiler...tänk! Prata högt om så du vill
ut och gå sitt inte still
Men tänk...dra slutsats (om du orkar)
För tanken är fri....och svävar lätt bort
och stunden för tanke är så kort.

Stor rädsla....dåliga tänder...ingen sömn....natt efter natt...vaken.
Att drömma vaken är en gåva...kanske själens självförsvar.
Man tänker och ser syner.....
Vägen är så lång...men där en kärra dragen av en häst!
Man tänker !2018...kärra och en häst men välkommen är den
Trötta fötter gläds men lite orolig man blir för kusen är gammal och kärran full.

Sen går mina tankar just vilse en stund .
Jag undrar varför..just jag ligger sömnlös....varför just jag...

Och slutligen varför bara en häst framför kärran....när minst fyra resenärer vill att hjulen skall rulla....säg mig det..please.







Så reste han sig och såg den. Skimret från gröna vingar. En levande ädelsten




Fri vers av knallhatten
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-28 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knallhatten