Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt

håll andan
tills du tjippar efter luft
håll andan
tills du sjunker ner

det finns ett lugn här
någonstans längst ner
det finns ett lugn här
i en del av evigheten

det är vackert
i natten här bredvid
dina djupa andetag slår
någonstans längst ner
i evigheten




Fri vers (Fri form) av aloc VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-28 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP