Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skriven dikt tonsattes och nu på en cd skiva

Min dotter tog idag upp ett stort kuvert
ur postlådan och undrade om jag skickat
efter någonting, hon blev lite nyfiken
jag såg ett namn och adress från en person
tänkte vad kan detta vara och öppnade upp
då slog det mig att det var cd skivan jag blev
lovad en gång för några år sedan av avsändaren
han gillade en dikt han läste i Wermlands tidningen
som var skapad av mare och satte musik till den
ringde mig och sjöng upp den för mig och frågade
om han fick tillåtelse att använda dikten till en
inspelning av en cd skiva och det fick han så gärna
nu så har jag den i min hand och det känns häftigt
tänk att dikten " Jag knäpper mina händer"
nu finns tonsatt inspelad och sjungen
utav en mycket duktig sångare
livet är fyllt av överraskningar






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-30 18:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gratulerar!
2019-02-02

  Kungskobran VIP
Lägg ut den på You tube
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP