Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdrömmar

Nu är vintern som vitast.
”Se så vackert det är” säger du.

Men i mig är det skrovligt
och kantstött.

Önskar ibland att livet,
kunde bära sig själv.

Och längtar, i hemlighet,
efter doften av jord.

Och det jag drömmer,
är inte alltid vackert.




Fri vers av Eva Gafvelin Ramberg
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-30 22:55



Bookmark and Share


  cilax VIP
fint detta
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Gafvelin Ramberg
Eva Gafvelin Ramberg