Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den mörkaste tiden

I den mörkaste tiden.

Jag är ganska bra på att skapa
en bubbla av välbehag.

Ett stearinljus i gryningen,
en blick på vardagen,
en egen stund i frid.

Så spricker bubblan,
och det kalla ljuset strömmar in.

Skevhet!
Solkighet!

och ett fegt försök
att gömma mig i dunklet.






Fri vers av Eva Gafvelin Ramberg
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-31 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Gafvelin Ramberg
Eva Gafvelin Ramberg