Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsläget 191125


Den långa gråheten
den gråa långsamheten
och en svärm av röda bakljus i gryningen.

Vägen till arbetet
rymmer en oväntad skönhet.

Vi möter dagen
– som den är.




Fri vers av Eva Gafvelin Ramberg
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-25 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Gafvelin Ramberg
Eva Gafvelin Ramberg