Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corona-kommentar


Corona-kommentar

En osynlig framfart,
som fyller mig med tystnad.

Vid min ålder
borde man bli ädel av motgångar
– och klok
Men jag blir bara stum och arg.

Jag borde väl lära mig något
– men jag vet redan allt,
om sårbarhet och dödlighet.

Jag gör det jag ska,
men inom mig växer protesten.

Jag är redan alltför bekant,
med den inre karantänen.




Fri vers av Eva Gafvelin Ramberg
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-01 08:09



Bookmark and Share


    Max Poisé
Avslutet är riktigt bra i en annars mycket kompetent text. Tack för denna!
2020-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Gafvelin Ramberg
Eva Gafvelin Ramberg