Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinnas röst


Ibland måste jag kliva hårt på sköra ben.
All anpassning har nämligen ett pris.
Det har livet lärt mig.

Det kostar
att ha ögonkontakt med sig själv.
Och det är inte alltid vackert.

Jag vet för lite om rättvisa och jämvikt.
Och tvivlar på att ansvaret är mitt.

Jag kliver där det passar mig.





Fri vers av Eva Gafvelin Ramberg
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-21 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Gafvelin Ramberg
Eva Gafvelin Ramberg