Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringens villkor

Trafikbrus färdas över isiga marker
i morgonens gråvita ljus.

Köksbordet,
fågelbordet
och en stund i stillhet.

Ett litet kliv åt sidan,
bort från den vanliga stigen.

Så förändras något.

Orosdjurets små svarta ögon,
betraktar dig på avstånd.




Fri vers av Eva Gafvelin Ramberg
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-11 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Gafvelin Ramberg
Eva Gafvelin Ramberg