Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grubblerier

I grubblande tider
Vänder och vrider
Alla tänkbara fel
Vi är bara en del
Bara en historia
En egen gloria
Tankar som flyter ihop
Fastnar i en svart grop
När vi vidare sedan traskar
Vi försvinner som maskar
Minnen för andra att bära
Så som för nära och kära
Vänder och vrider
I grubblande tider




Fri vers av Lidde
Läst 173 gånger
Publicerad 2019-02-03 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde