Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget positivt i sikte, bara negativt, så långt ögat ser

Hur kan man bara strunta i människor
strunta i att ge dem trygghet och säkerhet
de ansvariga för landet struntar i mycket!
det ordet verkar ligga dem varmt om hjärtat
de struntar i massor idag och bryr sig INTE om
att bry sig om, de är kalla utan empati utan medkänsla
det som är det mest betydelsefulla för dem är att demolera
rasera landet Sverige, och de gör det med rasande fart!
hela samhället skakar i grunden, som min pappa sa
och att det är ett småskaligt krig som pågår, helt solklart
alla oprovocerade attacker på oskyldiga är ett tecken!
kollapsen är nära för gränspolisen, hela landet
håller ju på att kollapsa, medan politikerna står
och babblar i talarstolen och kastar skit på varann
med det påskrivna migrationsavtalet bakom folks ryggar
så kommer det inte att bli bättre, bara värre!
man bävar för det som komma skall, säger många
människor är verkligen rädda, extremt oroliga
men det struntar politikerna i, de är fullt upptagna
med sig själva och sitt maktbegär, och sina pengar!
det känns verkligen i luften hur spänningarna ökar på
man undrar hur det ska sluta, spiralen går ju bara ner
inget positivt i sikte, bara negativt, så långt ögat ser!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-03 23:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP