Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni borde tvingas krypa ner på knä och be om förlåtelse

Varför behandlar politikerna
pensionärerna som skräp?
varför får vissa mer än dem
som inte har lyft ett enda finger
orättvisan går på högvarv!
jag kan inte hålla tyst om detta
detta ska höras ordentligt!
många hamnar på parkbänken
de ökar i takt med den pågående
raseringen av svenska välfärden
den som varit så omtalad i världen
nu är den bara ett minne blott..
skäms på er ni som bestämmer
ni borde sova ute och gå hungriga!
ni borde tvingas krypa ner på knä
och be om förlåtelse och öppna era hjärtan
för alla äldre som behandlas illa!
ni ställer folk mot folk, ni spottar
på allas lika värde, fattar ni inte!?!
uppenbarligen gör ni INTE det
det är bara vissa som är viktigare
i era ögon och mer betydelsefulla
ni är en stor, STOR skam för Sverige
säger bara tvi vale för era handlingar
ni är motarbetade, bara så ni vet
vi som värnar om de svaga sjuka gamla
är verkligen på krigsstigen!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-04 13:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på linjär.
2019-02-06

    ej medlem längre
Att ta väl hand om sina egna medborgare i första hand ger den svenska svekfulla regeringen inga ryggdunkar eller säkrade välavlönade reträttposter i globalistiska högborgen FN.
2019-02-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP