Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vampyrer


Mmm så skönt
en gång till
ligg vid mid bröst,
vila här och låt våra hjärtslag
banka takten till ännu en kärlekssång

I det dunkla rummet
där bara månen ser oss
älskar vi varann
parar oss i natten
byter blod och drömmar
- jag vet att du kan uppfylla alla

Här finns vi
inget måste eller i morgon
vi andas sakta
hud mot hud

Tiden står stilla en stund
bara för oss stannar räkningen
jag har stängt av min telefon
inget stör
kroppar blanka av svett
tillfredställda
vill ligga kvar i din värme
en stund - ett liv
känner din kärlek väta mina lår
slickar på ditt bröst
borrar in näsan i din axel
låt oss ligga kvar

Vad händer sedan,
är så rädd
tänk om inte vår kärlek tål ljuset
förintas av solen
jag längtar till vintern med mörka dagar
långa mörka dagar
som låter vår hemlighet vara i fred
solen bränner vårt vinterskinn
jag vill bara ligga kvar




Fri vers av Kicki Karlén
Läst 557 gånger
Publicerad 2006-06-20 11:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En varm och trygg dikt om kärlek och att älska...blir berörd av diktens helhet
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén