Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är det fest med tårta musik och sång

Idag är en speciell dag, och den ska firas
bordet ska dekoreras med vackraste servis
en särskild utvald bukett står redan och väntar
på dig min älskade dotter, så klok och vis

Din dag ska fyllas med glädje, och med sång
jag och våra gäster kommer sjunga för dig
sen kommer din mamma säga några ord
viktiga ur hjärtat, och vad du betyder för mig

Din pappa och din bror kan inte vara med
de bor långt bort i Amerika, men är nära ändå
ty kärleksbanden glöder, binder er ihop
till finaste rosett, som evigt vill bestå

Min älskade Melissa, Happy Birthday to you
idag ska många hylla dig, och dina 26 år
nyss var du liten bebis, med napp i mun
framför mina ögon, vuxen tjej står!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-09 12:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin hyllning till älskad dotter!
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP