Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tio små verser om min stora kärlek

Jag är älskad
precis som jag är
himmelens fader
håller mig kär

Fyller mitt hjärta
med frid och med ro
ju mer tid som går
växer min tro

Leder mig tryggt
igenom all sorts terräng
i mörkaste dalar
på solfyllda äng

Aldrig han lämnar
finns hos mig var dag
ger mig styrka
då jag är svag

Han är min kärlek
jag andas hans frid
smakar hans godhet
han alltid har tid

Hans närhet är ljuvlig
så öm är hans röst
hos honom finner
jag ständig tröst

Viskar till hjärtat
jag älskar dig
aldrig jag sviker
bara lita på mig

Vilar i honom
håller min hand
aldrig helt ensam
bär eviga band

Vi två hör ihop
ett frihets par
min trofasta vän
den bästa jag har

Jag är älskad
precis som jag är
även jag håller
min fader kär






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-24 23:35



Bookmark and Share


    saltycrackersmarabou
Fina verser!! ,)
2019-02-25

  Bibbi VIP
Ett underbart ljuvligt tillstånd.
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP