Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019.02.16 Lördag. Himmelen


Dit ingen går

 

Det finns ett ljus bortom alla dessa lyktor, dit ingen går. Jag känner varje steg på min vandring dit. De är så väntade och jag har längtat efter varje av dem. Detta dunkla kvarter som jag lämnar efter mig, kan inte stå kvar tomt utan måste raseras till grunden.

Som en nattmal har upptäckt ljuset, strävar jag dit ingen går. Ja, dit ingen alls har satt sin fot. Bort från dunkla lyktor och ovisshet. Jag som var den förste att se ljuset. Där ingen är ska jag leva.

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-16 09:57



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Jag gillar ditt ödesmättade språk, dina bilder och tankar.

Poetiskt.


2019-05-24

  Ninananonia VIP
Berörande på djupet ...
2019-04-11

    ADI Nehlin
Berörande text, du är skicklig med orden.
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP