Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa kramar värmer mer än andra.


Kramarna




Man kan tillåtas
vara trött vid en viss ålder eller
bara av att uppfylla vissa kriterier

saknad
mellan två högtryck
mellan en varm kram och en annan
i längtans överdådiga berså



redeye




Fri vers av redeye
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-06-20 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye